Ejendomsservice

og anlægsgartner

​Græsslåning for både private og erhverv

Har du nogle grønne arealer, hvor der er brug for græsslåning? Hos Østjydsk Boligrenovering i Vejle tilbyder vi græsslåning med bioklip.

Vi har kunder mange steder såsom i Horsens og Hedensted, hvor vi klipper græs for både private og erhverv. Vi har desuden stor erfaring med større græsarealer.

Vi benytter altid bioklip ved græsslåning
Vi har over 25 års erfaring med forskellige opgaver inden for dansk byggeri. Denne erfaring bruger vi til at levere kvalitetsarbejde og solide resultater.

Vi har også stor erfaring med græsslåning, og vi klarer alle former for grønne arealer, herunder skråninger samt andre udfordringer.

Vi benytter bioklip, når vi slår græs i haver og på andre grønne arealer. Det betyder, at græsset bliver finsnittet, så det fremstår pænt og ikke “tottet”. En anden fordel er, at det afklippede græs pustes ned mellem plænens græsstrå. Her vil det formulde og fungere som gødning.

Vi har en klippebredde fra 1,5 meter til 4 meter, og vi kan som tidligere nævnt klippe skråninger.

Vores priser på græsslåning starter på 0,05 kroner eksklusive moms ved minimum 25.000 kvadratmeter.

​Kontakt os for at få et tilbud på klipning af græs
Vil du høre mere om, hvad vi tilbyder inden for græsslåning, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi sender dig gerne et uforpligtende tilbud med en god pris på opgaven. ​Du kan ringe til os på telefon 20 93 89 38 for at høre nærmere. Du kan også skrive til os på vores e-mail: boligrenovering@gmail.com. Vi ser frem til at høre fra dig!

Græsslåning

Scroll to Top

​Østjydsk Boligrenovering

Udfyld vores kontaktformular nedenfor, og vi vil tage kontakt til Jer hurtigst muligt.​

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.