MURER

Facaderenovering og facadeisolering

Murerarbejde i Vejle, KOLDING & fredericia

Hos Østjydsk Boligrenovering varetager vi alt murerarbejde med stor kompetence. Vi udfører bl.a.:

  • Alt murerarbejde af huse
  • Effektiv boligrenovering mod fugt i kældre
  • Badeværelser
  • Flise og klinkearbejde
  • Facadearbejde som vandskuring, finpudsning og filsning
  • Tagarbejde
  • Vandskuring og skarpe hjørner

​Østjydsk boligrenovering renoverer ældre byggeri. Vi har megen erfaring med at udføre mindre og større renoveringer for kunder. Ved renovering skal man altid tænke på mere isolering ind i renoveringen end det oprindelige.​

​En gang var det væsentligt at isolere indendørs på vægge. Videnskaben er nu kommet frem til at isolering af facaden udefra, kaldet facadeisolering, er mere gavnlig og effektiv for at undgå kuldebroer på skillevægge og sokkel. Ved dette valg får huset ny facade. Anvendes denne form for facadeisolering, undgår man desuden kuldebro inde i husgulvet.

​Vi har eget stillads, der kan dække et stort parcelhus i to plan med et bredt murestillads. Tilbudsprisen holdes nede, da stilladslejen udelukkes, på vores stillads, når vi udfører murerarbejdet.​

Klinkegulve
Man skal tænke sig om i valget af nye klinker. Klinken skal holde i lang tid, det er derfor vigtigt at vælge en klinke der består af samme materiale igennem hele klinken. Så undgår man synlige mærker ved brud eller anden slitage.

Kontakt os
Kontakt din murer omkring murerarbejde, renovering og reparation i Vejle, Kolding, Fredericia og omegn. Vi har altid gode tilbudspriser, så kontakt os endelig via vores kontaktformular eller ring til os på telefon 20 93 89 38.

Lerbækvej, 7100 Vejle

Vibeke Skov Glaskunstner - murer

Professionel og effektiv renovering af kælder

Trænger kælderen til en kærlig hånd? Og finder du opgaven svær og uoverskuelig?

 

Så kan Østjydsk Boligrenovering tilbyde en effektiv og professionel renovering af kælder for private med uudnyttet eller slidt kælderrum.

 

Renovering af kælder med mange muligheder 

Ved renovering af kælder kan du udnytte dit kælderrums potentiale bedst muligt. Hvad enten du ønsker at anvende kælderen til opbevaring, vask, motionsrum eller beboelse, kan vi hjælpe dig med at lægge en realistisk og holdbar plan. Med Østjydsk Boligrenovering sat på sagen er du oven i købet sikret en renovering af høj kvalitet og effektivitet.

 

Vi klarer det hele
Ønsker du renovering af kælderen, kan vi blandt andet tilbyde:

– Understøbning af den eksisterende sokkel
– Ekstra frihøjde
– Efterisolering
– Etablering af gulvvarme
– Vurdering samt udbedring af sætningsskader
– Samt meget andet.

Kældre – især i ældre huse – er ofte kendetegnet ved at have et koldt og fugtigt miljø. Med en renovering af kælderen kan vi skabe et tørt, fugtsikkert og ikke mindst energieffektivt kældermiljø, som giver dig de ekstra kvadratmeter, du har brug for.

Kontakt os for renovering af kælder
Søger du yderligere information om renovering af kælder, eller ønsker du et uforpligtende tilbud på en opgave, er du meget velkommen til at kontakte os på telefon 20 93 89 38, mail boligrenovering@gmail.com eller via vores kontaktformular.

Scroll til toppen

​Østjydsk Boligrenovering

Udfyld vores kontaktformular nedenfor, og vi vil tage kontakt til Jer hurtigst muligt.​

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.