Sandblæsning

Vejle, Kolding og Fredericia

Sandblæsning - Vejle, Kolding og Fredericia

Hos Østjydsk Boligrenovering har vi priser på sandblæsning fra 40,00 kr pr. m2. Vi kommer gerne med et uforpligtende tilbud omkring vores kompetencer. For at få et helt præcist tilbud, er I velkomne til at sende billeder fra hver side af huset, samt bredde, længde og højde, og hvis det er muligt, en kort beskrivelse af hvad der skal sandblæses af muren.
Sandblæsning i trygge hænder.
Før vi foretager sandblæsning, sørger vi for at undersøge hvilket materiale vi har med af gøre. Vi undersøger hvilken belægning der er på facaderne inden vi starter, hvor vi undersøger om den smuldre eller sidder godt fast. Hvis vi har med højder højere end 3.5m stiller vi stillads op. Vi står bl.a. også for at dække alle vinduer og døre til med masonitplader, og andre gange kombinerer vi det også med plastik bag masoniten. Vi foretager vores sandblæsning med en kombination af vand af hensyn til dine naboer, og på den måde dæmper støvets omfang. Vi sørger selvfølgelig for at højtryksrense og skylle facaderne af med vand bagefter, hvor vi afslutter med at rydde op efter os selv og bortkøre eventuelt affald.​

Få et tilbud på effektiv sandblæsning i Vejle, Kolding, Fredericia og omegn

Vi kan tilbyde flere former for sandblæsning såsom:

Mobilsandblæsning
Sandblæsning af huse
Sandblæsning af facader

Kontakt os for et uforpligtende tilbud omkring sandblæsning, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Du er også velkommen til at ringe til os på telefon 20 93 89 38 for at høre nærmere. Vi har mange tilfredse kunder fra Vejle, Kolding, Fredericia og omegn.

Sandblæsning

Scroll to Top

​Østjydsk Boligrenovering

Udfyld vores kontaktformular nedenfor, og vi vil tage kontakt til Jer hurtigst muligt.​

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.