Snerydning

Saltning & vinterbekæmpelse

Snerydning, saltning & vinterbekæmpelse

Er du interesseret i en aftale om vinterens glatførebekæmpelse?
Vi giver gerne en pris på saltning og ligeledes en pris på snerydning.​ Tilmeld dig i formularen til højre, så er du sikret imod sne og frost hele vinteren. Derudover er der mulighed for at få en pris på anvendelses af tø-middel der skåner naturen, miljøtø, spørg seperat om dette.
Saltning af almindeligt fortov i Vejle midtby f.eks: Op til 30 m pris fra inklusiv moms 100 kr Fra 30 m – 100 m pris fra inklusiv moms 160 kr Derudover er der mulighed for at få en pris på anvendelses af tø-middel der skåner naturen, miljøtø, spørg seperat om dette.
Snerydning af fortov i Vejle midtby f.eks: Op til 30 m pris fra 150 kr.
Vejle Kommune beskriver reglerne således: Ud til offentlig vej eller sti: Er der adgang til (adresse) til fortov og stiarealer skal du foretage renholdelse, snerydning og grusning. Som grundejer har du ansvaret for, at der er sikker adgang til din ejendom for postbud, avisbud, renovationsarbejderen, gæster osv.
Vinterbekæmpelse har følgende betydning for dig En grundejer kan kræves til ansvar, hvis der ikke er ryddet sne eller gruset. Du har pligt til at rydde sne snarest muligt efter snefald. Praksis i tidsrummet ca. kl 7:00 – 22:00. Du skal altså – snarest muligt efter, at det er blevet glat – strø grus/ salt på færdselsarealet.

Tilmeld dig på forhånd

Laver du en aftale ​på forhånd, er du sikker på at få snerydning og vinter-bekæmpelse, når vinteren kommer.

Kontakt os og hør nærmere om vores snerydning
Kontakt os for pristilbud for større arealer som parkeringspladser o.l. priser fra 0,5 kr/m2.

Derudover kan der laves en aftale, at du kontakter os, når du ønsker snerydning og glatførebekæmpelse, eller der kan laves en aftale, hvor vi vurderer nødvendigheden for glatførebekæmpelse og vi giver dig besked, når vi har udført denne.

​​Du kan kontakte os på telefon 20 93 89 38 – Vi står altid klar til at svare på spørgsmål omkring dit projekt.​

Scroll to Top

​Østjydsk Boligrenovering

Udfyld vores kontaktformular nedenfor, og vi vil tage kontakt til Jer hurtigst muligt.​

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.