Tømrer

Tegrenovering og tagrender

Tømrer Vejle - Østjydsk Boligrenovering

Når dit hjem skal have nye rammer eller mangler en finpudsning, så står vores tømrer fra Østjydsk Boligrenovering klar med rådgivning, projektering og et tømrerarbejde i høj kvalitet, der giver din bolig et unikt præg. Grundig og professionel tømrer i Vejle, Kolding og Fredericia. Vi arbejder blandt andet med:
 • Isolering
 • Vinduer og døre
 • Porte
 • Kviste
 • Tag og tagrender
 • Trægulve
 • Altaner
 • Terasser
 • Gipslofter
 • Køkkener
 • Og meget andet..
Altid konkurrencedygtige priser på kvalitetsarbejde
Hos Østjydsk Boligrenovering i Vejle varetager vi alle former for arbejde med stor kompetence og grundighed, hvad enten det er tagarbejde eller mindre opgaver. Vores dygtige tømrer leverer et resultat i den bedste kvalitet, hvor ingen detaljer bliver glemt, og hvor der altid bliver lagt fokus på selve udførslen af arbejdet og den sidste finish.
BÅDE INDENDØRS- OG UDENDØRSARBEJDE
Står du og mangler en professionel og kvalitetsbevidst tømrer, så kontakt Østjydsk Boligrenovering. ​Vi giver altid et konkurrencedygtigt tilbud, og hos os er ingen opgaver for store eller for små, hvad enten det er indendørs eller udendørs tømrerarbejde. ​​Du kan kontakte os på telefon 20 93 89 38 – Vi står altid klar til at svare på spørgsmål omkring dit projekt.​

Vibeke Skov Glaskunstner - Tømrer

Nyt tag – vejle, kolding og fredericia

Hos Østjydsk Boligrenovering i Vejle udfører vi alle former for tagarbejde, hvad enten det er et nyt tag, kvistearbejde eller udskiftning af enkelte tagsten.

Få nyt tag, før det er for sent

Murværk og trækonstruktioner på et hus kan tage meget skade af vand og kraftigt nedbør og kan i længden blive en omkostningstung affære. Derfor kan et nyt tag være den rigtige løsning.

Et nyt tag med tagisolering giver store besparelser på varmeregningen og giver et bedre indeklima. Derved kan et nyt tag også skåne miljøet.

Udnyt pladsen på førstesalen

Er det tid til et nyt tag, bør du have med i overvejelserne, hvorvidt spærene skal forøges opad og om isoleringen skal udskiftes til en bedre isoleringsværdi.

Ved at forøge spærene opad, når der lægges nyt tag, er det muligt at skabe mere plads på en allerede eksisterende førstesal eller at skabe rum på en uudnyttet førstesal, så den bliver brugelig til beboelse.

Kontakt os for et nyt tag i Vejle, Kolding og Fredericia

Hør mere om mulighederne omkring et nyt tag eller renovering af det gamle ved at kontakte os på telefon 20 93 89 38 eller udfyld kontaktformularen her på hjemmesiden.

Vi giver altid et uforpligtende tilbud og lægger nyt tag hele året rundt uanset vejrforhold.

Priseksempel på et nyt tag:

Almindelige længehus på 180 m2: 99.000,00 kr. Denne pris indeholder nedtagning af eksisterende tag og bortkørsel, ligesom nedenstående også er inklusiv:

 • Nye klemlister
 • Nyt undertag
 • Nye lægter
 • Nye betontagsten
 • Nye udluftningshætter
 • Nye tagrender og nedløb

Hertil kommer så, hvis der er andre ønsker – måske et helt andet tag – så ring og få et tilbud.

 

Kviste i Vejle & trekantområdet

Kviste er med til at skabe en speciel stil og lys stemning i dit hus og ikke mindst bedre udsigt fra hjemmet.

​Det er vigtigt, at kvisten passer perfekt til præcis dine ønsker og drømme. Vi kan tilbyde speciallavede kviste til alle slags huse uanset om du har et parcelhus, moderne funkis hus eller et træhus.

​Vores kvalitetskviste findes både i standard- og specialløsninger, men alle kviste laves efter individuelle mål tilpasset tagkonstruktionen og hældning.

Kviste til absolut konkurrence-dygtige priser.

Mulighederne er næsten ubegrænsede, og vi tilbyder kviste i et utal af kombinationsmuligheder og materialer.

​Det er muligt at få vinduer i siderne, i kippen eller måske begge dele. Skal der meget lys til, leveres glaskviste med glas i taget.

Vi lægger stor vægt på en høj kvalitet i vores løsninger og samarbejder med landets bedste leverandører.

Kvist, Glashuset, Bredsten

Kvist, Glashuset, Bredsten

Få et tilbud på kviste

Billigpriser på kviste tilbuspris ring 20 938 938

Vejle, Jelling, Give, Bredsten, Billund, Hedensted, Løsning, Fredericia, Børkop, kolding, Horsens, Århus, Aarhus,

Herning, Ikast, struer, Silkeborg.

Altan

Få oplevelsen af at træde ud på egen altan, hæv blikket og nyd udsigten i højden. Den korte vej til naturnydelse.

Ekstra boligareal til dit hjem under åben himmel.

Jo der findes flere fordele ved opsætning af altan på din bolig, ikke mindst en værdistigning af ejendommen. Vi opsætter gerne flere forskellige altaner.

​Den mest vedligeholdelsesfrie altan er lavet af galvaniseret jern eller rustfri jern.​

Før

Efter

Altan Petershøj, Vejle

Få et godt tilbud på en ny altan

Billigpriser på kviste tilbuspris ring 20 938 938

​Vejle, Jelling, Give, Bredsten, Billund, Hedensted, Løsning, Fredericia, Børkop, kolding, Horsens, Århus, Aarhus,

Herning, Ikast, struer, Silkeborg.

Trægulve i hele Vejle & trekantområdet

Trægulve giver robuste, naturlige og behagelige overflader. De skaber rene linjer, ro og rummelighed. 

​Østjydsk Boligrenovering ved, at et smukt trægulv giver huset sjæl.

​Træ er virksomhedens foretrukne materiale. Det er smukt, duftende og holdbart, og det vil altid være muligt at finde et trægulv, der passer til jeres hjem.

​Skal det være rustikt eller klassisk? Massivt fyrretræsgulv, lamelparket i ask eller skibsplanker i teak? Det er kun fantasien, der sætter grænser.​​

Få et godt tilbud på nye trægulve

Tilbudspriser ring 20 938 938

​Vejle, Jelling, Give, Bredsten, Billund, Hedensted, Løsning, Fredericia, Børkop, kolding, Horsens, Århus, Aarhus,

Herning, Ikast, struer, Silkeborg.

Isolering i Vejle og resten af trekant-området

Isolering af boligen
Få isoleret boligen og spar mange penge på varmeregningen. Mange ældre huse har meget lidt isolering, hvilket gør at varmen nemt kan trænge ud gennem huset, der er derfor mange penge at spare på at få isoleret huset. Vi er eksperter i at isolere huse og bygninger. Vi tilbyder isolering i Vejle, Kolding og resten af Trekantsområdet.

Kontakt os i dag og få et godt tilbud på isolering i Vejle og Trekantsområdet. Ring på telefon 20 93 89 38!

Vores anbefalinger til isolering
Vi anbefaler udvendig isolering af boligen med det formål at forbedre boligens isoleringsevne, så man kan spare penge på varmeregningen.Undersøgelser er kommet frem til, at udvendig isolering er den mest effektive isoleringsmetode. Med udvendig isolering undgår man kuldebroer på skillevægge og sokler. Man skal dog være opmærksom på, at med udvendig isolering får huset en helt ny facade og udseende.


Termoruder sammen med isolering
For at isoleringen er mest effektiv, så anbefaler vi også, at der monteres energibesparende termoruder i samme omgang som isoleringen foretages. Læs mere om termoruder her.


Gode priser på isolering
I Østjydsk Boligrenovering er vi i besiddelse af vores eget stillads, der kan dække et stort 2-plans parcelhus. Det gør, at vi kan udføre isoleringen billigt i forhold til vores konkurrenter.


Få en god pris på isolering
Kontakt os i dag og få et uforpligtende tilbud på isolering af dit hus i Vejle eller Trekantsområdet. Ring på telefon 20 93 89 38 eller send en mail med en beskrivelse af din opgave til boligrenovering@gmail.com.


Dækker hele Trekantsområdet
Vi dækker hele Trekantsområdet, herunder: Vejle, Jelling, Give, Bredsten, Billund, Hedensted, Løsning, Fredericia, Børkop, Kolding, Horsens, Århus, Aarhus, Herning, Ikast, Struer og Silkeborg

Terrasser i Vejle og resten af trekantområdet

Kontakt os for tilbud på terrasser.
Tilbudspris ring 20 938 938

Vejle, Jelling, Give, Bredsten, Billund, Hedensted, Løsning, Fredericia, Børkop, kolding, Horsens, Århus, Aarhus,

Herning, Ikast, struer, Silkeborg.

Gipslofter med lydplader i Vejle & trekanten


​​Nyt loft – mere lys
Hvis du er træt af dit profilloft, kan der opsættes gipsplader op direkte på profilbrædderne. På den måde kan du hurtigt forvandle det mørke profilbræddeloft i stuen til et glat, hvidt loft, der lyser op i hele rummet. ​Har du også et mørkt profilloft, du gerne vil af med, så findes der faktisk en rigtig god løsning på problemet. Løsningen er hverken besværlig, beskidt eller tidskrævende, da det gamle profilloft ikke skal rives ned, før det nye loft kan sættes op. ​Det gamle profilloft bliver nemlig siddende, gipsplader påsættes solidt direkte uden på profilbrædderne. Efter spartling og maling fremstår et glat loft.​ ​
​​GLAT LOFT MED PLADS TIL DET HELE
Pudsede lofter og skjulte installationer, som gevexrør, centralstøvsuger. Men med et nyt gipsloft bliver der plads til at skjule rør og kabler bag gipsen.
​​Kontakt os om gipslofter
​Tilbudspris ring 20 938 938 Vejle, Jelling, Give, Bredsten, Billund, Hedensted, Løsning, Fredericia, Børkop, kolding, Horsens, Århus, Aarhus, Herning, Ikast, struer, Silkeborg.

 Inden du bygger til, er det vigtigt, at du overvejer valg af arkitektur og sammenhængen med det eksisterende hus.

Hør mere om tilbygninger på telefon 20 93 89 38.

Vælg Østjydsk Boligrenovering til din tilbygning, fordi vi:

Har mere end 20 års erfaring
Leverer kvalitetsarbejde og solide resultater
Bygger efter seneste standarder og tendenser i byggebranchen
Sætter en ære i, at slutresultatet er smukt og lever op til dine forventninger
Leverer altid grundig rådgivning under hele projektet

Fordele ved en tilbygning
Fordele ved tilbygning kan være at få større opholdsrum med bedre lysindfald, større værelser, ekstra badeværelse, tage hensyn til udsigtsområder i omegnen m.m.

Få et godt tilbud og pris på din tilbygning

Kontakt Østjydsk Boligrenovering i dag og få et godt tilbud og pris på din tilbygning. Vi kommer gerne ud og ser på dit eksisterende hus, inden vi giver et tilbud. Kontakt os på 20 93 89 38 eller via mail boligrenovering@gmail.com.
Dækker hele Østjylland

Som byggefirma dækker vi hele Østjylland, herunder: Vejle, Jelling, Give, Bredsten, Billund, Hedensted, Løsning, Fredericia, Børkop, Kolding, Horsens, Århus, Aarhus, Herning, Ikast, Struer og Silkeborg.

Vi montere termoruder i Vejle & resten af trekantområdet


Boligens varmeforbrug afhænger i stor grad af hvor godt termoruderne isolerer Lavenergiruder er billige termoruder set i forhold til hvilke varme besparelser på isoleringsegenskaber, man opnår i længden efter udskiftningen til to eller trelags-termoruder.

Der findes flere former for energirigtige valgmuligheder så som:
Lavenergiruder Lavenergiglas Termoruder med lavenergi Billige termoruder Lavernergitermoruder Termoruder med lyddæmpning Solfilm 3-lags-ruder Varmkant ​​ Energiruder er opbygget med bedre isoleringsegenskaber. I dette glas findes der en meget tynd metalbelægning, der tillader det meste af solens lys at trænge ind i huset, men som reflekterer en del af varmen tilbage i rummet. I afstandsprofilet mellemrummet mellem to lag glas opstår der en kuldebro, og derved isolerer en rude ikke ens på hele glasfladen, men bedst i midterområdet. Store energivinduer isolerer bedre end vinduer som er opdelte dvs. sprossevinduer.
At lukke naturen ind..
Isættelse af store glaspartier i boligen, kan have den effekt på det personlige velvære, at man føler naturen udenfor findes midt i hjemmet, da udsynet til omgivelserne uden for boligen forøges i synet gennem større glaspartier.​ En trelagstermoglas opnår man en høj isoleringsværdi, og undgår kuldestråling. Vinduernes tilstand har stor betydning for indeklimaet. Dårligt isolerende ruder skaber et kuldetræk, luft der ligger op af glasruden bliver kraftig afkølet og trækker ned over gulvene, hvilket gør det nødvendigt med en uhensigtsmæssig høj rumtemperatur. ​Med energiruder forsvinder kuldetrækket, og rumtemperaturen kan sænkes, og man kan frit placere radiatorer hvor man vil,da den ikke længere behøver at være placeret under vinduerne.​

VARM KANT
Energiruder med varm kant er en ny termorude, hvor afstandsprofilen imellem glaslagene er lavet i materiale, der ikke kan overføre kulde som i de ældre termoruder, hvor de gamle termorudes kant, var lavet i aluminium eller stål og dermed kuldeledende. Med varmkant i energiruderne, vil du reducer kraftigt kondensvandt på indersiden af vinduerne. Varmkants vinduer vil være velegnet til soverum og vådrum.
Ring og få et tilbud gratis Tlf. 20 938 938
Få en god pris på dine termoruder ​Tilbudspris ring 20 938 938 ​Vejle, Jelling, Give, Bredsten, Billund, Hedensted, Løsning, Fredericia, Børkop, kolding, Horsens, Århus, Aarhus, Herning, Ikast, struer, Silkeborg.

Facaderenovering & facadeisolering af høj kvalitet


Østjydsk Boligrenovering tilbyder professionel facaderenovering og facadeisolering af højeste kvalitet. ​Vi har både kunder inden for privat, erhverv og det offentlige men udfører hovedsageligt facaderenovering og facadeisolering af ældre parcelhuse.

Ekspert i facaderenovering og facadeisolering
Vi har specialiseret os i både facaderenovering og facadeisolering og varetager derfor både små og store opgaver. ​Vi udfører for eksempel facaderenovering og facadeisolering i forbindelse med: – Parcelhuse – Kældre – Anneks – Loftsrum – Samt meget mere. ​ Opgaverne kan være af meget forskellige karakter, og nogle er mere udfordrende end andre, men én ting er sikkert – vi går til enhver opgave med samme høje disciplin og engagement og løser den med kvalitet og grundighed for øje.

Materialebrug ved facaderenovering og facadeisolering
Ved facaderenovering og facadeisolering anvender vi udelukkende de bedste materialer på markedet, og vi tilpasser valget af materialerne den individuelle opgave. Dette er din garanti for en grundig og holdbar facaderenovering og facadeisolering. ​Ved isolering af kældre og rum – placeret under jordlinje – er polystyren eksempelvis at foretrække, da det ikke tager imod fugt. ​Derimod anvender vi typisk stenuld, når det omhandler facadeisolering af ydervægge og loft, da det er et yderst lydabsorberende, støjreducerende samt ubrændbart materiale, der forbedrer indemiljøet og livskvaliteten for beboerne.

Kontakt Østjydsk Boligrenovering
Har du spørgsmål vedrørende facaderenovering og facadeisolering, er du meget velkommen til at kontakte os på telefon 20 93 89 38, mail boligrenovering@gmail.com eller via vores kontaktformular. ​Vi giver også gerne et uforpligtende tilbud med på vejen.

Nybygning – Vi lavet nybyggeri i Vejle & trekantområdet


 Læs mere om nybyggeri her.

Scroll til toppen

​Østjydsk Boligrenovering

Udfyld vores kontaktformular nedenfor, og vi vil tage kontakt til Jer hurtigst muligt.​

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.